Contact

Op welk nummer wilt u teruggebeld worden?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van {0} Adminoffice.name

Dividenduitkering
Aangifte dividend-belasting voor een vaste prijs
Dividenduitkering Aangifte dividendbelasting voor een vaste prijs
�� ��

Stel dat de mogelijkheid bestaat om in 2017 een dividenduitkering uit uw holding te kunnen doen. Dan wilt u die kans natuurlijk niet voorbij laten gaan. Maar hoe weet u of u hiervoor in aanmerking komt en hoe gaat u vervolgens over tot concrete actie? Veel zaken om uit te zoeken die u afleiden van uw dagelijkse werkzaamheden.

Dividenduitkering

Gezien het feit dat u druk genoeg bent met uw normale werkzaamheden, helpen wij u graag! Indien het mogelijk is om een dividenduitkering uit uw holding te doen, verzorgt Deloitte voor u de aangifte dividendbelasting in 2017. Voor een vaste prijs ontvangt u van Deloitte de benodigde stukken en instructies om de gewenste dividenduitkering in 2017 te kunnen doen.

Gratis een snelle check?

Check hier onder gratis of u in aanmerking komt voor een dividenduitkering! Na het doorlopen van enkele stappen ziet u direct of een dividenduitkering in 2017 voor u mogelijk is. Indien u vervolgens besluit een dividenduitkering uit uw holding te doen, helpt Deloitte u graag door de aangifte dividendbelasting op te stellen tegen een vaste prijs.

1
 
 
2
 
 
3
 
 
4
 
 
 
 
 

Stel uw vraag

Heeft u vragen over dit artikel of over onze dienstverlening? Laat dan uw gegevens achter. Als u uw telefoonnummer achterlaat bellen wij u terug.

Oude browser versie wordt gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie voor een complete gebruikerservaring