Contact

Op welk nummer wilt u teruggebeld worden?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van {0} Adminoffice.name

Basecone
Digitale verwerking facturen
Basecone Digitale factuurverwerking
€ 1 p.m.
1

Met Basecone kunt u facturen en documenten digitaal aanleveren en verwerken. Basecone herkent facturen en stelt automatisch een boekingsvoorstel op waardoor uw boekhouding automatisch kan worden bijgewerkt. U kunt met Basecone één of meerdere facturen tegelijk aanbieden en verwerken. Daarnaast heeft u in Basecone de mogelijkheid om  facturen te splitsen of juist samen te voegen en u heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van een autorisatiefunctie.  Uw facturen blijven ten minste 7 jaar bewaard en toegankelijk.

U heeft alleen een computer of tablet nodig met een internetverbinding. Basecone is te gebruiken via een web-applicatie, Apps voor iPhone en Android en kan integreren met verscheidene online en offline boekhoudpakketten. Basecone draagt zorg voor het technische beheer, de functionele updates en de gegevens backup van uw documenten. U kunt binnen Basecone samenwerken met uw accountant, die bijvoorbeeld de administratieve verwerking van uw facturen verzorgt. Als klant van Deloitte kunt u Basecone aan uw boekhoudsoftware in onze online portal laten koppelen.

Maak uw keuze

Specificaties

Type
Administraties
Alle functionaliteiten
Alle documenten 7 jaar beschikbaar 
Premium support
Autorisatie workflow (optioneel)
 
Prijs
Maandelijks per actieve administratie
Per transactie

Voorwaarden

  • Indien u besluit Basecone af te nemen, dan gaat u op abonnementsbasis een contract aan met Basecone.

  • De proefperiode van Basecone duurt 14 dagen.

  • Basecone draagt zorg voor beheer en de functionele updates van het programma en de gegevens back-up van uw documenten.

  • Voorwaarden en bepalingen van Basecone, zoals gecommuniceerd op de Basecone website, zijn van toepassing.

Stel uw vraag

Heeft u vragen over dit artikel of over onze dienstverlening? Laat dan uw gegevens achter. Als u uw telefoonnummer achterlaat bellen wij u terug.

Oude browser versie wordt gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie voor een complete gebruikerservaring