Contact

Op welk nummer wilt u teruggebeld worden?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van {0} Adminoffice.name

Uit de evaluatie van de 30%-regeling die in opdracht van het Ministerie van Financiën is uitgevoerd, blijkt dat de vergoeding voor een groot deel het beoogde effect heeft. Maar verbeterpunten zijn er ook.
22 juni 2017

Staatssecretaris Wiebes van Financiën heeft een rapportage met aanvullende informatie over keuzevarianten voor de heffing in box 3 naar de Tweede Kamer gestuurd.
20 juni 2017

Uit de uitspraak van de Hoge Raad van 2 juni jl. zou afgeleid kunnen worden dat het verrichten van onderhoud aan panden met het oogmerk om deze of te verkopen of tegen een hogere huur te exploiteren, kan leiden tot ondernemerschap.
14 juni 2017

De overheid kan opdrachtgevers en opdrachtnemers niet lang genoeg voor 1 januari 2018 helderheid geven omtrent de handhaving van de wet DBA. Die handhaving is daarom uitgesteld tot 1 juli 2018. Wanneer kunt u veilig iemand inhuren?
13 juni 2017

Op 1 juni jl. is in de Staatscourant de collectieve uitspraak op bezwaar gepubliceerd en is op de site van de Belastingdienst een bericht verschenen over hoe wordt omgegaan met de afhandeling van de bezwaren voor privégebruik auto.
12 juni 2017

De uitfasering van het pensioen in eigen beheer is ingezet en het einde van de coulanceperiode voor dga’s nadert. Weet u wat u te wachten staat?
08 juni 2017

Goed nieuws voor mkb-ondernemers: betaaltermijnen van meer dan 60 dagen mogen vanaf 1 juli niet meer. Maar er geldt wel een overgangstermijn van een jaar.
06 juni 2017

Aftrek van toekomstige inkomstenbelastingschuld bij overdracht van ondernemingsvermogen ziet alleen op het belaste deel van de schenking.
30 mei 2017

Momenteel liggen er meerdere wetsvoorstellen die van belang zijn voor ondernemers ter internetconsultatie. Over dividendbelasting, btw-herzieningsregels voor kostbare diensten, en coalities om duurzaamheid te bevorderen.
29 mei 2017

Wilt u R&D-werkzaamheden uitvoeren en uw onderzoekskosten verlagen? Maak dan gebruik van de WBSO. Doe uw aanvraag minimaal één volledige kalendermaand voor de aanvang van uw onderzoeksproject.
22 mei 2017
Oude browser versie wordt gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie voor een complete gebruikerservaring