Contact

Op welk nummer wilt u teruggebeld worden?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van {0} Adminoffice.name

Meer artikelen voor mkb-ondernemers zijn te vinden op de pagina van MKB Accountancy & Advies op de Deloitte website.
Door Content Management op 07 mei 2018

Splitsing BV in onderneming en beleggingen in het zicht van echtscheiding fiscaal toegestaan
07 mei 2018

Toepassing van de splitsingsfaciliteiten bij verkoop of overdracht van uw onderneming
30 maart 2018

Welke gevolgen hebben de rekenregels 2018 voor de regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA) en de Ziektewet-flex (ZW-flex) en de aankondiging van een mogelijke reparatieregeling voor eigenrisicodragers WGA?
12 oktober 2017

Stel dat uw bv onroerende zaken verkrijgt omdat een deel van de onderneming wordt afgesplitst. In dat geval bent u als gevolg van de juridische afsplitsing overdrachtsbelasting verschuldigd.
05 september 2017

Het wetsvoorstel modernisering faillissementsprocedure moet ervoor zorgen dat faillissementen efficiënter worden afgewikkeld. Maar worden ondernemers er wijzer van?
27 juni 2017

De Eerste Kamer heeft op 7 maart 2017 ingestemd met het wetsvoorstel uitfasering pensioen in eigen beheer, inclusief de bijbehorende novelle. De verwachte inwerkingtredingsdatum is 1 april 2017.
21 maart 2017

Mag de inspecteur een navordering inkomstenbelasting opleggen op basis van een nieuw feit uit het VPB-dossier van de belastingplichtige? De Hoge Raad vindt van wel.
21 maart 2017

In vier procedures stond de vraag centraal wat een woning is voor de heffing van het 2%-tarief in de overdrachtsbelasting. De Hoge Raad stelde een helder criterium vast.
21 maart 2017

Als de belastingdienst een bestuurder van een onderneming aansprakelijk wil stellen voor niet-betaalde belasting, dan zal hij moeten bewijzen dat diegene ook daadwerkelijk bestuurder is.
07 maart 2017
Oude browser versie wordt gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie voor een complete gebruikerservaring