Contact

Op welk nummer wilt u teruggebeld worden?

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Bedankt voor het aanmelden op de nieuwsbrief van {0} Adminoffice.name

Het nieuwe regeerakkoord bevat wijzigingen die van belang zijn voor DGA’s. Dit artikel schetst de fiscale gevolgen voor het houden een aandelenbelang in een persoonlijke holding.
17 november 2017

Middelgrote ondernemingen dienen vanaf boekjaar 2017 de jaarrekening in SBR op te stellen voor de Kamer van Koophandel (KvK). Hoe pakt u dat aan?
14 november 2017

In de laatste paar jaar zijn consumenten hun prioriteiten gaan verleggen bij hun supermarktbezoek. Een aantal ontwikkelingen wijzen erop dat het eerdere crisisgevoel is weggeëbd.
10 november 2017

Een vof die koeriersdiensten verricht moet van de inspecteur aangifte loonheffingen doen voor haar chauffeurs. Deze chauffeurs zouden namelijk geen ondernemers, maar werknemers van de vof zijn.
09 november 2017

VVD, CDA, D66 en de ChristenUnie presenteerden dinsdag 10 oktober het nieuwe regeerakkoord. In dit regeerakkoord is een aantal wijzigingen voor de inkomstenbelasting aangekondigd. Naar aanleiding daarvan zullen we in dit bericht het huidige box-3-regime alsmede de aangekondigde wijzigingen nader toelichten.
03 november 2017

In het op 10 oktober 2017 gesloten regeerakkoord is bekend geworden dat in 2019 het verlaagde btw-tarief van thans 6% wordt verhoogd tot 9%. Met de begrote opbrengst wordt o.a. een verlaging van de inkomstenbelasting gefinancierd.
30 oktober 2017

Het recent bereikte regeerakkoord zal naar verwachting gevolgen hebben voor de loonheffing, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Wat kunnen werkgevers verwachten rond ziekte en arbeidsongeschiktheid?
27 oktober 2017

Het recent bereikte regeerakkoord zal naar verwachting gevolgen hebben voor de loonheffing, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Wat gebeurt er met arbeidsovereenkomsten?
24 oktober 2017

Het recent bereikte regeerakkoord zal naar verwachting gevolgen hebben voor de loonheffing, sociale verzekeringen en arbeidsrecht. Wat kunnen werkgevers verwachten?
23 oktober 2017

Op 19 juli 2017 heeft Hof Den Haag geoordeeld dat een vastgoedonderneming kwalificeert voor de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR).
17 oktober 2017
Oude browser versie wordt gebruikt, moet u upgraden naar de nieuwste versie voor een complete gebruikerservaring